Thursday, 8 December 2011

akhirnya..


sebelum ini, setiap kali penat atau dah mule rase buhsan time wat keje, kegemaranku adalah membace blog2 mereka yg besh and setiap kali bace blog org rase teringin nk ade blog sendiri.. 
tp setiap kali nk wat blog, tiap kali itulah jgk rase mcm xde mase je nt nk update blog..
pas2 asyik terfikir..
pe nak tulis dlm blog?
adeke org nk bace blog aku?
buang mase jela blog2 ni.. bek wat keje..
nanti kalu da ade blog, terleka ngadap blog la plak, takut terabai pekerjaanku..
haha xleh blah kan.. mcmla kalu xde blog, aku ni tekun sgt bekerje.. hee
tapi xtaula tetibe ketika bergayutan dgn si dia, gatal2 lak tgn ni klik2 mouse 2..

dan tibe2....
.
.
.
.
.aku dah ade blog!!! yeayy! :)


xperlu pk nk tulis pe dlm blog.. tulis je pe yg kite rase.. kn? kn? kn? heee
selamat memblogkan diri wahai diri